Αρχείο κατηγορίας Θεατρικές Παραστάσεις

Θεατρική παράσταση “Μια τρελή τρελή οικογένεια”, 21-06-2023

Με μεγάλη επιτυχία η θεατρική ομάδα του σχολείου μας, στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος “Οι μαθητές δημιουργούν Τέχνη“, παρουσίασε την Τετάρτη 21-06-2023, στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. Νέας Φιλαδέλφειας, τη διασκευή της κωμωδίας των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη με τίτλο “Μια τρελή τρελή οικογένεια“.

Οι μαθητές που συμμετείχαν εντυπωσίασαν τους θεατές με τις θεατρικές τους ικανότητες και καταχειροκροτήθηκαν στο τέλος της παράστασης.

Τη σκηνοθεσία και τη διδασκαλία της παράστασης επιμελήθηκε η κα Αικατερίνη Σάρκου, με τη στήριξη και τη βοήθεια της κας Ευαγγελίας Κομνηνού και της  κας Ματίλντας Χαρίδη.

Την πρόσκληση, την αφίσα, το πρόγραμμα και τη μουσική της παράστασης επιμελήθηκε η κα Αδαμαντία Ανδρονίκου.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και στη θεατρική ομάδα των μαθητών μας για την εξαιρετική δουλειά!!!

 

Φωτογραφικό Άλμπουμ :Αφίσα

 

Η θεατρική παράσταση του σχολειου μας “Υπάρχει και Φιλότιμο”

Θεατρική Παράσταση
«Υπάρχει και Φιλότιμο»

Την Κυριακή 23 Ιουλίου 2019 στις 9.00 το βράδυ, στο θεατράκι του Π.Π.Ι.Ε.Δ. η θεατρική ομάδα του σχολείου μας παρουσίασε τη θεατρική παράσταση «Υπάρχει και Φιλότιμο», στα πλαίσια του Πολιτιστικού Προγράμματος που εκπονείται από τις καθηγήτριες Σάρκου Αικατερίνη, Ανδρονίκου Αδαμαντία και Λαγού Αναστασία.
Οι μαθητές μας σκόρπισαν άφθονο γέλιο και καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές αναδεικνύοντας για άλλη μία φορά τη συλλογική προσπάθεια μιας θεατρικής ομάδας που ανανεώνεται και επαναπροσδιορίζεται επί σειρά ετών.


Θεατρική παράσταση “Ο Αχόρταγος” του Δημ. Ψαθά

Την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 το βράδυ, η θεατρική ομάδα του σχολείου μας παρουσίασε τη θεατρική παράσταση ‘Ο Αχόρταγος’ στο θεατράκι του Π.Π.Ι.Ε.Δ.
Τη θεατρική ομάδα πλαισίωναν μαθητές της Γ’ τάξης οι οποίοι έδειξαν τις θεατρικές τους ικανότητες και χάρισαν πηγαίο γέλιο στους θεατές. Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας καθώς και η Σχολική Σύμβουλος κ. Δήμητρα Μακρή.
Τη σκηνοθεσία και τη διδασκαλία του έργου είχε η κ. Αικατερίνη Σάρκου και στην παρουσίαση της παράστασης βοήθησαν οι καθηγήτριες κ. Ευαγγελία Κομνηνού και κ. Αναστασία Γιαννοπούλου. Η θεατρική ομάδα ευχαριστεί την κ.Ξανθούλα Βαφειαδάκη για τις σκηνοθετικές της οδηγίες.

Φωτογραφίες θεατρικής παράστασης

Θεατρική παράσταση “Η Χαρτοπαίχτρα”

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016 στις 8:00 μμ πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση “Η Χαρτοπαίχτρα” του Δημ. Ψαθά στο ανοικτό θεατράκι του Δήμου μας.
Το κοινό αγκάλιασε την προσπάθεια των μαθητών του 2ου Γυμνασίου και τους χάρισε το ζεστό χειροκράτημα του.
Η Υπεύθυνη Καθηγήτρια
Αικατερίνη Σάρκου

15

Θεατρική παράσταση “Ταξιδεύοντας στις παλιές γειτονιές της Αθήνας”

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 το βράδυ στο θεατράκι του Π.Π.Ι.Ε.Δ παρουσιάστηκε η θεατρική σύνθεση με τίτλο “Ταξιδεύοντας στις Παλιές γειτονιές της Αθήνας” που αποτελεί το τρίτο και τελευταίο μέρος του παραμυθιού “Παύλος – Σύλβια” στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius Regio ARCADIA.Logue “Our path to awareness to our cultural, regional and historical heritage”