Αρχείο κατηγορίας Εθελοντισμός

12ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας, 10-3-24

Το 2ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας έδωσε ξανά το παρόν με την εθελοντική ομάδα του, στον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας την Κυριακή 10 Μαρτίου.

30 μαθητές μας, μαζί με τον Δ/ντή κ. Μόρφη Πέτρο, την υποδ/ντρια κ. Λυμπερτού Κλαίρη και την υπεύθυνη των πολιτιστικών κ. Σάρκου Κατερίνα βρέθηκαν στο Ζάππειο, στο πόστο Ιματισμός Αθλητών Ημιμαραθωνίου.

Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και…. όλες οι τσάντες παραδόθηκαν! Μπράβο σε όλους!!

Συγκέντρωση ειδών για το “Χαμόγελο του Παιδιού”, 08-12-2023

     Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προσπάθεια ενίσχυσης του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Οι μαθητές μας  συγκέντρωσαν πολλά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, σε συνεργασία με τις καθηγήτριες τους, κ. Αικατερίνη Σάρκου και κ. Αικατερίνη Τζίτζη και την συνδρομή μελών του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου του σχολείου.  Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, τα παρέδωσαν στο όχημα του Συλλόγου που ήρθε στο σχολείο μας, μετά από συνεννόηση με το «Κέντρο στήριξης παιδιού και οικογένειας Αμαρουσίου» του Συλλόγου. Θερμές ευχαριστίες στους μαθητές και τις οικογένειές τους που στήριξαν ακόμα μια εθελοντική πρωτοβουλία στα πλαίσια της σχολικής ζωής.

Συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής», 10-12-2023

     Συνεχίζοντας την παράδοση χρόνων, οι μαθητές μας συγκέντρωσαν και φέτος  χρήματα για να ενισχύσουν το έργο του  οργανισμού «Κάνε μια ευχή Ελλάδος». Τα αστέρια μας είναι εδώ,  για να γράψουμε τις ευχές μας και να επιδράσουμε θετικά στη ζωή παιδιών με σοβαρές ασθένειες!

40 ος Μαραθώνιος Αθήνας, 12-11-2023

Για άλλη μια φορά το 2ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας έδωσε το παρόν με μια εξαιρετική ομάδα εθελοντών μαθητών της Γ’ Γυμνασίου, στον 40ο επετειακό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, την Κυριακή 12-11-2023.

42  από τους 71 μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ τάξης βρίσκονταν εκεί, στο Καλλιμάρμαρο, στο πόστο Ιματισμός ΑΜΑ, για να υποδεχτούν τους χιλιάδες αθλητές του Μαραθωνίου. Με χαμόγελα και περισσή ευγένεια έδειξαν σε όλους την αξία του εθελοντισμού και την ικανότητα της νέας γενιάς να προσφέρει.

Συμμετείχαν ο Δ/ντής μας Κος Μόρφης, η υποδ/ντρια μας κα Λυμπερτού, η κα Σάρκου και η κα Σαλαμανίδου. Ευχαριστούμε τον καθηγητή των εικαστικών Κο Φιορεντζάκη για την κατασκευή του πανό.

Συγχαρητήρια σε όλους!

11ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας, 19-03-2023

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Β’ ΚΑΙ Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της εθελοντικής ομάδας του 2ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας, της Β’ και Γ’ τάξης του σχολείου μας, συμμετείχαν, σήμερα Κυριακή 19-03-2023, ως εθελοντές/εθελόντριες στον 11ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας,  βοηθώντας τους αθλητές με τον ιματισμό τους στο Ζάππειο!

Ευχαριστούμε την υποδιευθύντρια του σχολείου μας κα Κλαίρη Λυμπερτού  για τη δράση και τη συμμετοχή του Σχολείου μας και φυσικά τους μαθητές μας!

1 2 3 4 5